CECA I JOVANA SNIMAJU DUET? Voditeljka spomenula i Anastasiju!

Gostovanje voditeljke Jovane Jeremić u Sceniranju na Kurir televiziji i dalje se prepričava.

Foto: Kurir TV

 

Komentarisajući sa voditeljkom Ljiljom Stanišić muževe poznatih ličnosti u Srbiji, Jeremićeva je istakla da je Ceca imala najmoćnijeg muža od svih.

– Ceca je imala najboljeg muža od svih. Mogu samo da joj zavide svi. Hiljadu puta sam je branila. Ne treba ljudi da joj zavide, nego da joj kažu svaka čast. Ceca je moćna žena i zato je bila udata za najmoćnijeg muškarca tog vremena. Arkan nije ženio kurvicu malu koja ga je jurila, starleticu koja ga je jurila zbog para već Cecu Ražnatović koja je ime, prezime i marka. Svaki muškarac kao što je Arkan izabraće ženu sa imenom i prezimenom kao što je Ceca. Ceci nije bio potreban Arkan, imala je love koliko joj treba – rekla je Jeremićeva.

Jovana je istakla da Ražnatovićevu obožava, a potom zaintrigirala gledaoce izjavom da će možda snimiti duet sa Cecom, a možda i sa Anastasijom.

– Arkan je nju sredio, tu nema priče. Dao joj je na stilu, ona je bila lepa žena ali imala je mešavine ukuse i neukusa. Sa Arkanom je meni ona postala prelepa. Ja Cecu obožavam i volim njene pesme. Možda Ceca i ja snimimo duet, ili Anastasija i ja – izjavila je Jeremićeva gostujući u Sceniranju na Kurir televiziji.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar