„BILA SAM KOMPLETNO MODRA“: Ćerka Lee Kiš u potresnoj ispovesti iznela JEZIVE DETALJE pretrpljenog nasilja!

Ćerka voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić podelila je sa javnošću nepoznate detalje iz detinjstva, otkrivši sa kakvim traumama se suočila tokom školskih dana. Naime, Sara je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a tom prilikom dotakla se teme detinjstva.

Foto: Instagram

Nakon što je otkrila da je trpela vršnjačko nasilje i da joj je život bio ugrožen, mediji su se raspisali o ovoj temi, a Sara je poželela da se još jednom oglasi ovim povodom i detaljno opiše kakvu torturu je trpela, samo zbog toga što je ćerka javne ličnosti.

Pročitajte i: ĆERKA LEE KIŠ PODELILA TRAUMATIČNO ISKUSTVO ,,Život mi je bio ugrožen

– Pošto sam dobila mnogo pitanja vezano za to šta se zapravo dogodilo i na koji način mi je život bio ugrožen, pokušaću ukratko da objasnim. Dakle, nikada nisam imala problem sa svojim vršnjacima. U školi sam bila odličan đak i ni po čemu se nisam odvajala u odnosu na drugu decu mojih godina. Problem kreće u šestom osnovne kada direktorka škole poziva moju mamu na razgovor i zahteva od nje (s obzirom na to da je javna ličnost i da mi imamo novac?!?!) da obezbedi školi kompletno nove kompjutere za informatiku kao i za potrebe nastavnika, pod pretnjom da ukoliko ne da novac, ja ću biti onemogućena da završim razred sa prosekom 5.00 (koji sam do tada imala). Moja mama joj objašnjava da će se potruditi da nađe kontakt kako bi škola bila prva na listi da se odobri budžet za obnovu, ali direktorka to odbacuje, tražeći da moja mama to sve sama finansira! Ja te iste godine završavam na razrednom ispitu iz matematike jer mi nastavnica zaključuje 4, ali pred većem mi ipak zaključuju ocenu 5 i uspevam da se izborim za svoj prosek. Ali, tada kreće pravi pakao – započela je Mia i nastavila:

– Od početka sedmog razreda nastavnici počinju da me oslovljavaju sa „Kiš“, iako se ja prezivam Jokić. Svako moje usmeno odgovoaranje počinje sa „‘ajde ti sa Pinka na tablu“. Imali su razne neumesne komentare na račun moje mame vezane za posao kojim se bavi. U početku su moji vršnjaci pokazivali veliku empatiju prema meni, jer su me zaista svi gotivili. Međutom, kada to traje skoro godinu dana (svakodnevno!) naravno da se nađe neko ko će sve to što čuje od nastavnika na času, da zloupotrebi i na školskom odmoru i onda dolazi do te ključne situacije. Skoro pred kraj sedmog osnovne, došla sam u situaciju da sam napadnuta nožem u školskom dvorištu. Jako malo je falilo da budem unakažena za ceo život. Napadnuta sam od strane jedne devojčice koja je organizovala grupu ljudi (oko njih 20) da me prebiju. Scena je bila slična onima iz filmova. Nanete su mi mnogobrojne povrede. Bila sam kompletno modra, izgrebana, pola kose mi je počupano, imala sam pečate po glavi dugo vremena i sekund me je delio od toga da u celom tom haosu ne izvučem živu glavu. Niko nije reagovao. Ni školsko obezbeđenje, ni razredna, ni direktorka škole. Naravno, moji roditelji su odmah sutradan otišli na razgovor posle kojeg se kompletno cela škola ogradila od celog događaja. Moji su interno pokušali da reše ceo problem odlazeći na razgovore kod svakog nastavnika, upozoravajući na njihovo ponašanje i komentare zbog kojih sam došla u takvu situaciju. Čak su išli i na razgovor sa roditeljima devojčice koja je sve organizovala. Kako ne bismo problem podizali na viši nivo i išli do toga da se sve prijavi policiji, moji roditelji su odlučili da me prebace u drugu osnovnu školu. Plašili su se za moju bezbednost. Moramo uzeti u obzir da se sve to dešava na Voždovcu, gde nažalost deca nemaju korektivni faktor u vidu roditelja koji se svojom decom bave, već su prepušteni sami sebi i ulici. U svakom slučaju, ova situacija za nekoga ko je u tom trenutku imao 13 godina nije jednostavna. Ja sam to uz pomoć svojih roditelja uspela da prevaziđem. To nije apsolutno dalje uticalo na izgradnju mene kao ličnosti, niti mi je odredilo životni put, ali moglo je, jer šta bi bilo da me nije samo zakačila već i ubola nožem, da nisam uspela da ugasim plamen koji je krenuo da gori kada mi je upaljačem zapalila kosu?! – napisala je Mia u potresnoj ispovesti koju je podelila sa pratiocima putem Instagrama.

Pročitajte i: SARA MIA JOKIĆ OTKRILA TAJNU LEPOG IZGLEDA: ,,KOŽA MI JE ZBOG OVOG PROIZVODA ODREAGOVALA BURNO, DOK OVA MASKA DAJE REZULTATE VEĆ SUTRADAN”

Izvor: Hype

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Ostavite komentar