BAKA PRASE U ZAGRLJAJU KIKINE MAJKE Jujuber ipak u dobrim odnosima sa porodicom pokojne Kike (FOTO)

Ovim gestom je pokazao da je u dobrim odnosima sa porodicom pokojne Jutjuberke

 

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase iznenadio je danas mnoge korisnike društvenih mreža, kada je na storiju svog Instagram profila objavio fotografiju sa majkom pokojne jutjuberke Kike Đukić.

No, sada, kada se i pre nekoliko dana oglasila zvanično i Kikina majka, i u videu koji je objavila na Jutjubu iznela svoje sumnje, Bogdan joj je pružio podršku.

On je sada na Instagram postavio fotografiju sa Kikinom majkom Natašom, čime je i pokazao da je u dobrim odnosima sa porodicom pokojne jutjuberke.

– Uz tebe smo, Nataša – poručio je on kratko u opisu objave, uz emotikon srca.

Foto: Instagram

Podsetimo, nakon više od pola godine, koliko je prošlo od smrti jutjuberke Kike Đukić, putem Jutjuba oglasila se njena majka Nataša i iznela svoje sumnje o smrti svoje ćerke.

– Njena drugarica nam je dala šifru Kikinog Instagrama tek četiri meseca posle, kad je obrisala sve poruke. Moja druga ćerka je primetila da je mnogo poruka obrisano, kad smo dobili šifru. Naručivala je hranu pre nego što se ubila, da li bi neko to radio da je hteo da se ubije? Neko je upao na njen Jutjub nalog 7. decembra, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre, pa da to objavi. Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina. Detektivske agencije su mi rekle odmah da nisu zainteresovane, čim su čule Kikino ime. Jednom je rekla dečku da će da se ubije, pa ju je on vodio i u Lazu, al’ je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj ćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi – navela je nedavno Kikina majka, između ostalog, na Jutjubu.

– Imam svoje mišljenje na tu temu, njena majka je objavila video i pokazala da ja kao što vidite nisam uzrok. Hvala joj na tome – istakao je dana Baka Prase.

Izvor: telegraf.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar