ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA ISKONSKA SREĆA U AVGUSTU: Planete su se poklopile, iskoristite svoj trenutak!

Avgust mesec će biti prilično bogat važnim astrološkim događajima. Jedan od njih je prelazak Merkura u sazvežđe Device 4. avgusta. Tu su i negativni tranziti Venere i Marsa 11. i 20. u mesecu, dok će 24. avgusta Uran krenuti retrogradno. Posmatrajući aspekte koji se priblilžavaju, astrolozi su istakli koji znakovi horoskopa će imati najviše sreće tokom avgusta:

Foto: Jill Wellington / Pixabay

Blizanci

Astrolozi primećuju da negativan položaj Venere i Marsa gotovo da neće uticati na vašu sreću i raspoloženje. Moguće je da će vas samo Mars učiniti malo ćudljivijim. Najjača pozicija Merkura u vašoj šestoj kući donosi vam maksimalnu kreativnu energiju. Merkur će izoštriti vašu elokvenciju, bićete još ubedljiviji i komunikativniji, zbog čega ćete postati još popularniji kod suprotnog pola. Veliki uspeh vas očekuje u poslovnoj sferi. Ako neko može da pregovara sa bilo kim i bilo gde, onda ste to vi! Uz umereni bezobrazluk, moći ćete da izdejstvujete sebi idealne uslove pri konkurisanju za novi posao ili pri sklapanju ugovora sa klijentima i novim partnerima.

Dok će velika većina znakova imati probleme zbog položaja Urana, Venere i Marsa, vi ćete biti u prilici da napredujete, ako iskoristite svoje šanse. Ukoliko uspete da pobedite svoju lenjost, pobedićete sve svoje druge neprijatelje – vidljive i nevidljive.

Devica

Tokom avgusta moći ćete da se popnete na sam vrh planine! Položaj planeta vam donosi idealne uslove! Mars sa Venerom može doneti neke probleme, ali će Merkur pomoći da se ti problemi ne odraze na vas u nekoj većoj meri. Očekuje vas sreća u svim oblastima života. Jedini problem je kako ćete uspeti da rukovodite ovom srećom. Astrolozi savetuju da svoju pažnju usmerite na najvažnije, pokušavajući da postavite prave prioritete već na samom početku meseca. Merkur će ojačati vašu intuiciju, čineći vas intelektualno efikasnijim. Osetićete žudnju za znanjem, pojačanu motivaciju. Sada je vreme da izađete iz senke! Sada ni u kom slučaju ne treba pustiti da stvari idu same od sebe, jer snovi se ne ostvaruju tek tako. Sreća je hirovita, pa je treba mudro iskoristiti!

Izvor: najzena.rs

Ostavite komentar