ŽENA SLAVNOG KOŠARKAŠA OPTUŽILA MUŽA ZA PORODIČNO NASILJE! Podelila STRAVIČNE fotografije i priznala: Više neću da ćutim!

NBA zvezda Majls Bridžiz optužen je za porodično nasilje. Košarkaš se predao policiji Los Anđelesa, a ubrzo je pušten iz pritvora uz kauciju od 130.000 dolara, pišu američki mediji.

Foto: Instagram

Bridžizove supruga, Mišel Džoson, prekinula je ćutanje. Na svom Instagram profilu objavila je potresne fotografije telesnih povreda koje joj je naneo, kako tvrdi, košarkaš Šarlot Ornetsa.

– Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu više da ćutim. Dopustila sam nekome da uništi moj dom, da me zlostavlje na sve moguće načine i istraumira našu decu za ceo život – napisala je Džonson pa dodala:

– Neću dozvoliti ljudima oko njega da ćute i lažu kako bi njega zaštitili. Ovo je nemoralno i bolesno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chelley 👼🏽 (@thechelleyj)

– Više neću da ćutim da zaštitim druge jer cenim sebe i svoju decu. Fraktura nosa, zgloba, mišića vrata od gušenja i teški potres mozga. Ne tražim sažaljenje, samo ne želim da se ovo dogodi bilo kome. Moja deca zaslužuju bolje, ona su svedočila tome, to me boli više od svega – zaključila je Džonson koja ima dvoje dece sa zvezdom NBA lige.

Bridžerzov klub Šarlot Ornets objavio je saopštenje u kojem stoji da su upoznati s njegovim slučajem, te da će nastaviti da prate situaciju.

Izvor: Stil.kurir.rs

Ostavite komentar