ZBOG OVA DVA DOKAZA ZORAN JE PROGLAŠEN KRIVIM!

Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, a nakon što je proglašen krivim, presuda je detaljno obrazložena.

U analizi koja je trajala oko 20 minuta, navedeno je da je njegov mobilni telefon pokazao sve suprotno od onoga što je on tokom sudskog procesa rekao o svojoj lokaciji kobnog 2. aprila 2016. godine.

Marjanović je tvrdio da nije silazio u kanal, ali je sadržaj blata na njegovim pantalonama poklapa se sa blatom koje je nađeno u kanalu, na mestu na kojem je pronađeno telo nesrećne Jelene.

Dakle, blato i analiza baznih stanica presudili su Marjanoviću, a pored toga nema ni logičnog podudaranja u njegovim određenim iskazima.

Škulićeva je prilikom izricanja presude rekla da je nesumnjivo dokazano da je Marjanović iskoristio poverenje svoje supruge i ubio je na svirep i podmukao način kako je opisano u optužnici.

Optuženi i žrtva su u pratnji svoje maloletne ćerke došli na nasip kobnog dana kako bi Jelena rekreativno trčala na nasipu, a da su on i ćerka otišli da šetaju. Žrtva se popela na nasip i počela da trči, ali je Zoran ubrzo krenuo za njom i sustigao je.

Tada joj je naneo brojne povrede u predelu glave tupim predmetom, dok je ona bežala i pokušala da se spasi. Bio je ovo isplaniran zločin jer Jelena nije osećala strah da joj preti opasnost jer je bila sa suprugom i detetom. Treba napomenuti da je Zoran svesno ugasio telefon pre nego što je izvršio krivično delo kako bazne stanice ne bi mogle da ga lociraju u trenutku zločina.

Izvor: Pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar