ZBOG NJEGA JE OSTAVILA SVOJ POSAO I ŽIVOT: Tamara Milutinović otkazala sve nastupe i otišla u Pariz da neguje Darka nakon operacije!

Jevtić je na fudbalskoj utakmici doživeo peh zbog kojeg su mu popucali ligamenti na nozi, a nakon čega je hitno operisan, kaže izvor za Alo!

Foto: ATAIMAGES

Da je tačna ona narodna „i u dobru i u zlu“ kada je ljubav u pitanju, dokazala je jedna od naših najtraženijih pevačica Tamara Milutinović, koja je ostavila svoj posao i život u srpskoj prestonici kako bi bila uz dečka, u Francuskoj.

Naime, pevačicina jača polovina, fudbaler Darko Jevtić, prema našim saznanjima, zadobio je na fudbalskoj utakmici tešku povredu usled koje su mu popucali ligamenti na nozi, pa je hitno prevezen u bolnicu u Lionu.

– Naizgled obično istegnuće i nezgodan pad pretvorili su se u pravu agoniju za Darka, ali i za Tamaru. Otok, modrice i nesnosni bolovi rezultirali su hitnom operacijom i hospitalizacijom – ispričao je za Alo! izvor blizak ovom popularnom estradno-sportskom paru koji je insistirao na anonimnosti.

Kako nam je još rekao, Jevtić se nije toliko uplašio koliko je Tamara, koja je zbog njega otkazala sve svoje privatne i poslovne obaveze.

– Ona se ne odvaja od njega. Čim se Darko povredio, pozvala je svog menadžera i rekla mu da joj otkaže sve nastupe do daljeg, odnosno dok njemu ne bude bolje i dok ne bude mogao samostalno da se kreće. Još uvek se nalaze u francuskom gradu Lionu, u privatnoj bolnici, a u apartmanu spavaju zajedno. Tamara ne želi da se pomeri od svog dečka, te je njena želja da mu se nađe pri ruci kada ga bol usred noći probudi trenutno veća od ljubavi prema muzici i fanovima – ispričao je izvor za Alo!.

Foto: Printscreen/Instagram

Kako nam je još rekao, Jevtićeva operacija trajala je nekoliko sati i protekla je dobro.

Godinu dana ljubavi

Tamara i Darko otpočeli su svoju romansu prošlog leta, ali su je najpre krili. Međutim, odali su ih storiji na Instagramu, te fotografije sa istih mesta. Ubrzo posle toga priznali su svoje emocije koje još uvek traju.

Izvor: alo.rs

Ostavite komentar