ZBOG KEMIŠA SE OŠIŠALA DO GLAVE Zorica Brunclik ispričala najluđe stvari koje je uradila zbog ljubavi

– Jao majko, kako je to bilo strašno – rekla je ona 

Brakom za primer i nakon toliko godina zajedničkog života mogu se pohvaliti Zorica Brunclik i Kemiš, koji su i danas zaljubljeni kao i prvog dana.

Kao i svaki odnos i njihov je prošao kroz različite faze, a Zorica je ispričala kakvu je „ludost“ jednom učinila upravo zbog svog supruga.

– Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te moderne frizure I ja odem i ošišam se – ispričala je pevačica, koja je ubrzo shvatila da je napravila grešku.

– Jao majko, kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže – iskrena je bila Brunclikova.

Koliko god oni bili primer idealnih supružnika postoje neke stvari koje Zoricu nerviraju kada je njena druga polovina u pitanju.

– Ne gasi svetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas – otkrila je pevačica u emisiji „Zvezde Granda, specijal“.

Izvor: telegraf.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar