VUČIĆ: Zanima me okončanje izbornog procesa i nastavak velikih projekata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne prati izjave političara, već da ga zanima samo da se izborni proces što pre okonča.


Vučić je novinarima u Bačkom Bregu rekao da neko kod nas postaje moderan brzo, ali da to traje tri, četiri, šest meseci – sada je moderna koalicija Srbija protiv nasilja, pre toga Dinkić, pre njega neko drugi.

Predsednik je rekao da se Beograd razvija i da je predviđeno dosta nacionalnih projekata.

– Od metroa, vozova, Beograd veoma brzo napreduje. Provozao sam se sinoć Beogradom na vodi, divno izgleda, svi hoteli su puni, ima dosta turista i još više će ih biti. To šta će ko da kaže od političara i zamajava narod, njihov posao – rekao je Vučić.

Na pitanje kako ocenjuje „Šolakovu kampanju“, on je rekao da ta vrsta laži više ne prolazi.

– Oni mrze ljude koji drugačije misle. Tri sata su oni tukli policiju, lupali zgradu, a onda rekli da su to radili ubačeni elementi, a onda su shvatili da su to Aleksić i Zelenović – rekao je Vučić.

Dodao je i da nigde na svetu nema da predsednik stranke traži da se pusti pritvorenik.

– Gde predsednik stranke ima pravo da posećuje pritvorenika kada mu padne na pamet. Zna se kako se podnosi zahtev. S kim hoćete da pregovatate, sa tužiocem? Pa to je protivzakonito, sa sudijama – to je nedozvoljeno, o čemu vi pričate. A najsmešnije od svega je, kada se okupe, viču nekome lopovi – rekao je Vučić.

Ostavite komentar