VOĐA ALKATRAZA: Uhapšen Damjan Šobić (39), jedan od vođa Partizanovih navijača!

Damjan Šobić (39), jedan od vođa Partizanove navijačake grupe Alkatraz, uhapšen je sinoć kasno u akciji beogradske policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, piše portal Hype TV.

Kod njega je, prema nezvaničnim informacijama, pronađena veća količina droge, a u istoj akciji lisice su stavljene i njegovom mlađem bratu Miroslavu (38), kao i Marku M. (35).

Tom prilikom zaplenjen je kilogram marihuane, oko 110 grama heroina i oko kilogram smese za uvećanje opojne droge heroin, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. Vrednost ukupno zaplenjene droge procenjuje se na oko 3.000.000 dinara.

Sva trojica, kako saznajemo, su se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branila ćutanjem, posle čega im je određen pritvor.

Vođa navijača, koji je više puta do sada hapšen, kao i njegovi saradnici sumnjiče se za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Šobić je, podsetimo, poslednji put hapšen u januaru 2021. i tada je prilikom pretresa njegovog stana pronađen pištolj sa 13 metaka, dok je navodno u garaži otkriveno više automobila, od kojih je jedan bio blinidrani, dok su na drugom, kako su pisali mediji bili blinkeri.

Ostavite komentar