VIĐAJU SE OD PROŠLE GODINE Sve o skandaloznoj prevari MAJE I PECE, evo šta je Aleksandrin sledeći korak!

Sinoć je razotkrivena afera Maje Marinković i nevenčanog supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspovića, o kojoj javnost bruji. Aleksandra i Maja su godinama bile bliske prijateljice, dok je Subotićevoj teško palo neverstvo partnera i izdaja drugarice.

Foto: Printscreen Instagram/Instagram

Aleksandra Subotić i Maja Marinković su često izlazile zajedno, posećivale se međusobno i hvalile jedna drugu u javnosti, te je malo ko očekivao da će se dogoditi ovakav obrt u njihovom odnosu.

Zbližavanje Maje Marinković i Pece Raspopovića

Nakon što se pročulo za njihovu aferu, u javnost su dospele informacije da su njih dvoje, zapravo, mnogo duže u vezi nego što se to mislilo.

– Maja Marinković je jako često dolazila u Novi Sad kod Aleksandre, a odavno je poznato da su njih dve bile jako bliske. Maja se igrala sa decom, čuvala ih je, a niko nije ni sumnjao da se iza toga kriju zadnje namere – rekao je naš izvor blizak Aleksandri.

– Marinkovićeva je, po svemu sudeći, sve to radila ne bi li smuvala Pecu, Aleksandrinog višegodišnjeg partnera. Maja je oduvek bila u dobrim odnosima sa Pecom, znali su da vode duge razgovore, ali Subotićeva nije mogla ni da sanja da će se zbližiti na ovaj način – dodao je izvor „Blica“.

Ostavite komentar