„VEČE JE UKAZIVALO NA TO DA ĆE SE NEŠTO DESITI“: Rada Manojlović završila u HITNOJ, pa progovorila o nezgodi

Pevačica Rada Manojlović doživela je vleiki peh na festivalu Vrnjačka muzička noć.

Foto: ATA Images

Naime, ona je pala sa bine pred 20.000 ljudi i povredila oba kolena, obezbeđenje je odmah pritrčalo u pomoć, a potom su pozvali iHitnu pomoć.

Čim se malo pribrala od pada, dok je čekala da stigne medicinska ekipa, Manojlovićeva je pokušavala da relaksira situaciju, te se šalila s novinarima iako joj se krv nije zaustavljala na krvavim kolenima.

Pročitajte i: RADA MANOJLOVIĆ DOŽIVELA NEZGODU: Pala na bini pred 20.000 ljudi, krv na sve strane!

– Ja sam sada načisto felerična! Ipak, kada je publika tu, ništa me ne boli. Možda imam i neki lom, ali sada ne osećam. Šta bi bilo da sam pala na nos?! Pa imala bih opravdanje zašto moram na operaciju – šalila se pevačica na svoj račun posle ozbiljne nezgode koja je mogla da bude kobna po nju, a onda dodala da bi se sad obogatila da je na vreme osigurala noge poput koleginice Snežane Sneki Babić.

– Moja kardinalna greška je što nisam osigurala noge, kao Sneki Babić. Sneki, ženo, svaka ti čast. Nisam sujeverna, ali veče je ukazivalo da će nešto da se desi. Kod mene se dešavaju neobjašnjive stvari. Prvi put u životu se susrećem s Hitnom. Nikada nisam bila u Hitnoj. U životu mi se nije desilo da padnem, ne s bine nego uopšte. Za sve je kriva štikla. Solunski front je za mene mala beba, sve ja mogu, pa i da padnem s bine od tri metra (u strahu su velike oči, pa se Radi učinilo da je letela mnogo više nego što je realna visina stejdža, prim. aut.). Na bini je bila neka zavesa, a ja sam htela da se oduprem, misleći da je nešto čvrsto. Proklizala sam i izgulila oba kolena. Osetila sam nesnosan bol, ali nisam sanjala da ću imati ovolike rane. Krv je počela da lije, videla sam tek kada je krv prešla na haljinu. Imam možda još neki lom, ali ne znamo još, za sada ne osećam… A još sam ušinula i kičmu, to je nešto što vučem odranije – jadala se Rada, koja je na ovom festivalu dobila priznanje za pevačicu godine.

Foto; Instagram

Inače, ovo nije jedini peh koji je Manojlovićeva imala ove večeri.

– Pevala sam na finalu „Zadruge 5“ i razbolela sam se jer je bilo prehladno za ovo doba godine. Zaledila sam se, toliko je bilo hladno da sam sada na antibioticima. Nisam htela da dođem, ali kada sam čula koliko je ovde ljudi, morala sam da se pojavim. Razmišljala sam da otkažem, ali sam u zadnji čas rešila da krenem put Banje, pa sam promašila put i otišla za Kopaonik. Ko me kleo, nije dangubio. Sutra već letim za Budvu, nadam se da će sve biti dobro. Prvo idem kod popa da se to lepo okadi, da se očita neka molitva, pa idem na put – ispričala je Rada da radi bez predaha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Dok je Hitna intervenisala nad Radinim povredama, ona se osvrnula i na njen odnos s Milanom Stankovićem, s kojim je mediji u poslednje vreme opet spajaju.

– Zakazala sam gostovanje kod Amidžića, kod njega ću govoriti na tu temu – poručila je Manojlovićeva dok joj se lice grčilo od bola, ali je svaki put stisla zube i osmehom skretala pažnju s rana.

Izvor: Republika

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar