Ana Sević je u Crnoj Gori potrošila 3.000 evra za samo četiri sata Pevačica je sa suprugom Danielom Nedeljkovićem i ćerkama i sinom odsela u hotelu u Budvi, ali je bračni par prekjuče rešio da svoju decu ostavi dadiljama i ode na luksuznu žurku u Porto Novom.

– Ana i Daniel su odlučili da se časte! Otišli su na jednu luksuznu plažu, na kojoj je nedavno bio i Novak Đoković. Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici i to zadovoljstvo ih je koštalo čak 3.000 evra! – priča naš izvor blizak pevačici, koja se time pohvalila na Instagramu i pozirala na ljuljašci iznad mora.

Pratioci su je pohvalili da je za samo pet meseci od porođaja vratila devojačku liniju, a Ana je rekla da joj to nije bilo teško jer sve vreme juri za decom.

 Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada, bogami. Sena ima samo godinu i po, a Simeon pet meseci, ali upadneš u taj neki fazon i ništa ti nije teško. Lorena je starija i odgovorna, uvek je tu da pripomogne – rekla je Sevićeva.

Potsetimo, Ana Sević je od supruga Daniela Nedeljkovića dobila sat od 50.000 evra kad je u martu rodila sina. Pevačica kaže da je biznismen od početka njihove veze nežan i pažljiv:

 Od samog početka naša ljubav je posebna. Moj suprug se trudi uvek da me iznenadi.

Izvor: alo.rs

BONUS VIDEO: