URENEBESNO: Advokati Anđeline Džoli jure Bred Pita da mu uruče papire iz suda

Bivši supružnici Bred Pit i Anđelina Džoli sude se oko francuske vinarije koju su kupili dok su bili u braku jer je glumica prodala svoj udeo velikoj firmi za proizvodnju pića Stoli bez glumčeve dozvole.

Foto: Printscreen YouTube

Advokati Anđeline Džoli već mesecima očajnički jure njenog bivšeg Breda Pita kako bi mu uručili važna sudska dokumenta u vezi sa slučajem poznatim kao “Vinarija”, ali im to ne polazi za rukom.

Mediji su više puta pokušali da napave zamku na dodeli Oskara ne bili uspeli da vide kako izgleda susret Anđelina i Breda, ali nisu uspeli.

SAZNAJTE I: STARIJA 53 GODINE I VEĆ SU 6 GODINA U BRAKU: Nakon prve bračne noći ona je postala njegova ,,ŽENA IZ SNOVA”

Bred se nije pojavio, tako da je plan propao. Ovo ne bi bio prvi put da se na važnim događajima uručuju važna dokumenta.

Oliviji Vajld su svojevremeno uručeni dokumenti koji se odnose na njenu bitku za starateljstvo sa Džejsonom Sudeikisom dok je držala govor na sceni tokom događaja “Cinema Con”.

Izgleda da Breda mnogo ne potresa suđenje oko vinarije jer se glumac bavi drugim stvarima. Naime, holivudski glumac kupio je sebi luksuznu kuću, koja je poznata pod nazivom „Seaward“, a nalazi se na obali Kalifornije. Istorijska kuća Danijela Luisa Džejmsa koštala je 40 miliona dolara i smatra se jednom od najskupljih ikada koje su prodate na tom području.

Izvor: informer.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar