UHVATILA MILIONERA NA DETE, A NIJE NI SPAVALA S NJIM: Evo šta je uradila!

Jedna 43-godišnja čistačica luksuznog hotela u Las Vegasu stekla je pravo na alimentaciju od 31-godišnjeg milionera. I tu ne bi bilo ničeg čudnog da ona s njim nikad nije spavala. Štaviše, on je nikad nije ni upoznao sve dok nije saznao da imaju zajedničko dete.

Kad sve ovo vidite, sigurno vam ne bi ni palo na pamet da neko ovako može da začne.

Naime, Džejn je imala 36 godina kada je ukrala korišćeni kondom iz hotelske kante za smeće, tada 24-godišnjeg tehnološkog milionera. Ubacila je spermu u svoju vaginu i rodila dečaka koji sada ima 7 godina. Tokom saslušanja o izdržavanju deteta, Džejn je priznala da nikada nije spavala sa mladim milionerom i da se oplodila njegovim semenom dok je čistila njegovu sobu.

Ona je potvrdila da je milioner ostavio svoj bankovni izvod na noćnom ormariću u hotelskoj sobi i da ga je uočila dok je čistila.

– U to vreme sam toliko želela bebu i mislila sam da bi bilo bolje da imam bebu sa bogatim čovekom – rekla je Džejn.

Test očinstva je ubrzo sproveden, dokazano je da je milioner otac, a sud mu je naložio da majci deteta plati 2 miliona dolara za 3 godine života svog sina koje je propustio.

Njegovi advokati najavili su tužbe zbog krađe njegovih telesnih tečnosti i povrede njegove privatnosti.

U međuvremenu, Džejn je napustila posao čišćenja hotela i pokrenula nekoliko poslova sa svojim novostečenim bogatstvom, i dalje ima puno starateljstvo nad svojim detetom kome je dala ime po njegovom ocu.

Pročitajte i: POLILI SU ME SA VRUĆOM KAFOM, JURILI SA MOTKAMA: Maja Marijana o neprijatnim situacijama sa nastupa, pa pomenula Dejana i Sašu Matić!

BONUS VIDEO:

Izvor: Najžena

Ostavite komentar