UHAPŠEN POZNATI TELEVIZIJSKI PRODUCENT: Optužen da je radio UŽASNE stvari devojkama, pa lišen slobode!

Policija Los Anđelesa uhapsila je holivudskog producenta zbog seksualnog napada na nekoliko devojaka između 2012. i 2019. godine.

Foto: Printscreen youtube/CBS

Erik Vajnberg, koji je bio ko-izvršni producent hit serije „Stažisti“ („Scrubs“), uhapšen je u četvrtak u svojoj kući u Los Felizu, rekla je policija Los Anđelesa u zvaničnom saopštenju.

Policijska uprava „grada anđela“ je saopštila je da je Vajnberg ciljao žene između 20 i 30 godina na javnim mestima kao što su pijace i kafići, pretvarajući se da je fotograf.

Navodno je pozivao žrtve na fotografisanje u svojoj kući, pri čemu bi ih seksualno zlostavljao.

– Moj prijatelj je ukazao na kuću i rekao ‘Pazi. Ja lično znam za gomilu devojaka koje su posebno namamljene u tu kuću i napadnute’ – rekao je jedan komšija za CBS Los Anđeles.

Iako je optužen za navodne seksualne napade od 2012. do 2019. godine, detektivi veruju da Vajnbergovi zločini datiraju iz ranih 1990-ih, ali tek treba da razgovaraju sa potencijalnim žrtvama. „To je zastrašujuće“, rekao je jedan komšija za CBS Los Anđeles.

– Ako si mlad, plašiš se bilo koga.

Vajnberg je trenutno u pritvoru uz kauciju od 3.225.000 dolara. Vajnberg ima dugu listu zasluga kao producent i pisac u Holivudu. Prema njegovoj IMDB stranici, pored „Scrubs“, radio je na emisijama uključujući „Californication“, „Anger Management“ i „Politicalli Incorrect“.

– Sa talasom ljudi koji imaju svoje priče i istupaju javno, hvala Bogu da su ove stvari konačno izašle na videlo – rekao je komšija za CBS Los Anđeles.

– Ali predugo je. Predugo.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar