Uhapšen muž Beograđanke koja je pre nedelju dana nestala u Americi!

Policija je uhapsila muškarca iz Masačusetsa, jer je doveo u zabludu istragu o misterioznom nestanku njegove supruge iz predgrađa Bostona,.

Vlasti su saopštile da je uhapšen Brajan Volš (46), suprug Ane Volš (39), poreklom iz Beograda, majke troje dece, čiji su nestanak u sredu prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena, piše En-Bi-Si Njuz, a prenosi Srpska informativna agencija SIA.

Hapšenje je usledilo dan nakon što je policija saopštila da obustavlja dvodnevnu pretragu terena, koju su vršili u saradnji sa državnom policijom u šumovitom području u blizini njihove kuće, izvestio je En-Bi-Si Boston.

Kako se navodi, okolnosti nestanka Ane Volš su nejasne.

Policija je objavila potragu za Anom Volš u četvrtak, dan nakon što je prijavljen nestanak i četiri dana nakon što ju je navodno poslednji put video neimenovani član porodice.

Policija je navela da je Ana Volš navodno poslednji put viđena u svojoj kući rano u nedelju, 1. januara, pre nego što je trebalo da ode do bostonskog aerodroma Logan, kako bi se ukrcala na avion za Vašington, gde radi kao menadžer u agenciji za nekretnine.

Policija nije precizirala ko je poslednji put video Anu Volš, navodeći da je to bio „član porodice”. Takođe je navedeno da je njen muž spavao u vreme kada je ona navodno izašla iz kuće oko četiri sata ujutru.

Međutim, policija veruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

Ostavite komentar