U ŠOLJI JE TAJNA PUTINOVE MOĆI: Ovaj ČAJ pije predsednik Rusije!

Vladimir Putin se kune u čaj od trava sa Altajskih planina.

Možda ste i vi primetili da predsednik Rusije Vladimir Putin na konferencijama često pored sebe ima beli termos. Konačno je i otkriveno šta je u pitanju.

– Znate, ja čak ne pijem ni crni čaj. Pijem samo čaj od trava sa Altaja – rekao je nedavno predsednik Rusije i tako konačno otkrio tajnu belog termosa.

Inače, Altaj je planinski lanac koji se proteže između Mongolije, Kazahstana Kine i Rusije, tako praveći prirodnu granicu.

Koliki je ljubitelj altajske prirode, svedoči činjenica da Putin neretko nazdravlja sa stranim zvaničnicima sa belim termosom.

Koliko su trave sa ove planine blagotvorne, najbolje svedoči činjenica da Altajske planine nazivaju zelena apoteka zemlje jer je to jedna od poslednjih oaza nezagađenog dela planete u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj čistoći prevazilazi standarde organski uzgajanog.

Smatra se da ovaj čaj od altajskih trava deluje na tonus organizma zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženoj podršci imunosistemu. On pojačava opštu otpornost organizma, jača imunitet, daje energiju i elan. On je i odličan čistač organizma, detoksikans, a deluje i kao antioksidans, koji sprečava štetne efekte procesa oksidacije u organizmu, za koje se smatra da su jedan od uzročnika mnogih hroničnih bolesti savremenog sveta.

Altajski čaj, inače, sadrži čak 24 trave, poput kamilice, sibirskog bora, brusnicu, koren carske biljke, sladić, navodi se u tekstu „Ruskog lekara“ u kojem se dalje objašnjavaju blagodeti svake od njih.

IZVOR: NAJŽENA.RS/HYPETV.RS

Ostavite komentar