,,TRUDILA SE SA ANĐELOM DA PREBOLI DEJANA“ Ovo je istina o odnosu Sandre Rešić i Rankovića

Sandra Ršić definitivno ima najmanje sreće u ljubavi od svih učesnica rijalitija koje su se predstavile srpskoj javnosti.

Pevačica Sandra Rešić pokazala je sebe u odličnom svetlu i što se kaže „svaka majka bi je za snaju poželela“. Očigledno, to nije slučaj sa momcima, budući da nikako ne uspeva da zadrži muškarca pored sebe.

Dovoljno je da se osvrnemo samo na Zadrugu 5, pa da se jasno vidi koliko je nesrećna u ljubavi. Nakon bračnog brodoloma Dejana i Dalile, Sandra se našla Dragojeviću kao rame za plakanje i najbolja uteha.

U tom periodu, u kojem se postavila kao „draga Saveta“, mnogi su tvrdili da su joj se probudile emocije prema Dejanu.

Imponovalo joj je kada je žiri u Zadrugoviziji navijao da njih dvoje budu zajedno, iako nikada nije htela javno da prizna da je zaljubljena od njega.

Kako tvrdi izvor za Blic.rs, Sandra je htela da ga „preboli“ u naručju drugog muškarca i to ni manje ni više nego Marka Osmakčića, jednog od najkontroverznijih učesnika rijalitija. Ova romansa je trajala vrlo kratko, što se kaže svega nekoliko poljubaca, dok on nije odlučio da ostane sa Viktorijom Viki Mitrović.

I tako punih devet meseci je kuburila sa emocijama i iz prikrajka se nadala potencijalnoj ljubavi. Onaj koji je obećavao mirnu luku bio je Anđelo Ranković kojem je pala u zagrljaj neposredno pre superfinala Zadruge.

Ovo je na početku izgledalo kao možda jedina ljubav iz Zadruge 5, koja će se razvijati u zdrav odnos. A razvila se u suze i poniženje.

Nekoliko dana nakon što se završila Zadruga, završio se i ljubavni odnos Sandre i Anđela.

– Obećavao joj je kule i gradove, a onda je najgore ponizio. Ona nije za njega. Znao je on to odavno, verovatno se nadao boljem plasmanu. Negde sam čuo da su komentarisali Anđelovi prijatelji da je ona „potrošena devojka“, odnosno da Ranković voli mlađe. Kažu da ona nije ni njegov tip devojke. Čemu onda uopšte priče i bajke, emocije i gluma? Ovo je dno dna – kaže blizak izvor za Blic.

Kako navodi dobro obavešten izvor, Sandra je htela da preboli Dejana jer je videla da od te priče nema ništa, budući da se on zaljubio u Aleksandru Nikolić. Međutim, nakon što su joj se probudile emocije prema Anđelu, o kojim neće da priča, dogodio joj se još jedan u nizu brodolom.

Izvor: blic,rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar