TO JE MONSTRUOZNO: Zorica Marković bila sa Jelenom pred njenu smrt, prokomentarisala i presudu Zoranu Marjanoviću

Pevačica Zorica Marković, koja je bila u društvu pokoje Jelene Marjanović malo pre njene smrti, sada je za Informer dala svoje mišljenje o presudi Zoranu Marjanoviću koji je osuđen za svirepo ubistvo supruge na 40 godina zatvora

– Šta ima da komentarišem sudsvo je reklo svoje, šta reći na to? Ja od kada se to desilo nemam komentara. Ona je bila sa mnom nekoliko dana pre samog događaja u jednoj emisiji, tada sam je upoznala. Bila sam u čudu koliko je normalna žena i lepo vaspitana, kada smo malo više popričale stalno je spominjala svoje dete. Mnogo je bila vezana za malu Janu – započela je Markovićka i dodala:

– Verujem u sud i dokaze koje imaju, ali ko smo mi, običan narod… Ovo što sam videla, to je strašno… Ako je sud rekao onda je to istina, onda mu je mesto tamo. Ako je sve dokazano, a ne bi ga zatvorili da nije, ja bi ga na doživotno osudila jer da ubiješ majku svog deteta to je strašno – rekla je Zorica pa prokomentarisala odluku Višeg suda u Beogradu:

– Da li je neko zakazao u tom sistemu o tome je sada suvišno govoriti, najžalije mi je za to dete jer ona sada nema nikoga. Cela priča je veoma tužna, misticna i komplikovana. Nadam se da je to što je sud isrekao da je tako – kazala je Zorica i osvrnula se na Zorana Marijanovića:

– Meni je on nekako potpuno čudan čovek, onaj snimak kada je bio dete kad je pričao one stvari (o ubicama i smrti) to je strašno. Ko zna šta se iza toga krije, nažalost nje nema, ko zna šta je ona sa sobom odnela u grob. Vodim se onim što je sud presudio, a dalje ćemo pratiti šta će biti. On je svima upropastio živote. Bilo kome da se to dogodilo, to je monsturuozno – zaključila je Zorica Marković za Informer.

Izvor: informer.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar