„TO JE KARMA“: Jovana Jeremić oplela po Maji Marinković jer je Aleksandri „skinula“ muža!

Jovana Jeremić segment Jutarnjeg programa posvetila je Maji Marinković i Aleksandri Subotić i njihovoj aferi oko istog čoveka.

FOTO: printscreen/youtube/instagram

Drama između Maje Marinković koja je otela muža Aleksandri Subotić ne jenjava. Nedugo nakon što je Aleksandra najboljoj prijateljici poručila da je „od prošlog razvoda zaradila 600 evra“, a ova joj odgovorila da ne glumi žrtvu „jer se čerečila sa maminim dečkom“, teme se dotakla i Jovana.

Voditeljka je u studiju ugostila izbačene učesnike Zadruge, s kojima je komentarisala skandalozni snimak iz bazena i pitala:

– Šta će ti muškarac koji vara ženu? Bila sam ja u tim situacijama, ali sam rekla ‘druže, razvod, potpis, pečat da vidim i tad može – rekla je prvo kritikujući Mimas koja je bila u vezi sa oženjenim Grujom, pa nastavila:

– Šta se dešava sa Aleksandrom, Maja joj maznula muža? Ona joj čuvala dete, čula sam – pitala je Jovana goste u studiju pa dodala: „Karma. Ona te udari kad se najmanje nadaš, obožavam karmu. Kako li će sad Aleksandra da uzvrati udarac?“, pitala se Jovana.

Pročitajte i: MAJA I PECA USRED AFERE OTPUTOVALI U CRNU GORU!

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar