Timočki radio proširio svoj domet – sada dostupan na kanalu 964 MTS kablovske mreže

Timočki radio, lokalna radio stanica sa sedištem u Zaječaru, od nedavno je dostupan na kanalu 964 MTS kablovske mreže. Ova vest obradovaće brojne ljubitelje dobre muzike i informativnih programa sa istoka Srbije.

Kako su saopštili iz Timočkog radija, ovo je veliki korak napred za njihovu stanicu, koja se trudi da svojim slušaocima pruži kvalitetan program i informacije iz lokalne sredine. Sada će biti mnogo lakše da se prati emisije i da se uživa u zvucima omiljene muzike, jer je signal dostupan na širem području.

Timočki radio je osnovan pre nekoliko godina, ali je u kratkom roku uspeo da stekne veliku popularnost među slušaocima sa istoka Srbije. Pored dobrog muzičkog programa, na ovoj stanici se može čuti i mnoštvo zanimljivih informacija iz lokalne sredine, kao i vesti i reportaže sa aktuelnih dešavanja.

Kanal 964 MTS kablovske mreže nudi izuzetno kvalitetan zvuk i mogućnost praćenja programa bez prekida. Svi zainteresovani mogu da se informišu o uslovima pretplate i paketima koji su dostupni na zvaničnoj internet stranici MTS-a.

Za sve one koji žive na istoku Srbije i vole da slušaju dobru muziku i informativne programe, Timočki radio na kanalu 964 MTS kablovske mreže je pravi izbor. Budite u toku sa dešavanjima u svom gradu i regionu, i uživajte u zvucima omiljenih pesama.

Ostavite komentar