„SVI MI GREŠIMO, ALI…“ Maja i Subotićka bile NERAZDVOJNE, fotografije svedoče o njihovom velikom PRIJATELJSTVU

Nakon što je u medijima isplivao snimak na kom se vidi kako je Maja Marinković bliska sa Petrom Raspopovićem Pecom, suprugom njene drugarice Aleksandre Subotić, nastao je pravi skandal.

Foto: Instagram

Inače, Maja i Aleksandra bile su nerazdvojne, a Marinkovićeva je bila često gost kod Subotićke u Novom Sadu zajedno sa Takijem Marinkovićem.

Aleksandra je tada objavila zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu uz zanimljiv opis:

„Svi mi grešimo ponekada, ali bitno je naučiti nešto na svojim greškama, a ne ponavljati ih. Jer onda nisu greške, nego to smo mi“, napisala je ona.

Foto: Instagram

Inače, kada je Maja Marinković izbačena iz Zadruge 5 nije se razdvajala od Subotićke.

Naime, njih dve su se često družile, a to se izgleda nije sviđalo svima. Dok su neki komentarisali da Aleksandra i Maja treba da se drže zajedno, drugi se baš i nisu slagali.

Mnoštvo komentara korisnici Instagrama ostavili su ispod njihove fotografije.

Foto: Instagram

„Sandra, molim te pomozi Maji da uđe jača nego ikada… Neka spava prvu nedelju u pabu, da vidi kako će da lete oko nje, obavezno da ignoriše i Janjuša i Filipa“, „Sandra ti si dama, a Maja je pokazala sve najgore o sebi u Zadruzi, džaba joj operacije kad nema mozga“, „Aleks, kad se opravi Maja, tad se slikaj, ti si gospođa, ne daj da ti ruše ponos“, „Slatke ste“, „Maki, vraćaj se u Zadrugu“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Maja i Aleksandra našle su često zajedno posećivale restorane gde su uživale, a Aleksandra nije mogla ni da nasluti da će joj Maja jednog dana zabosti nož u leđa i smuvati se sa njenim mužem.

Izvor: Kurir

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar