SVAKO NA SVOJU STRANU: Ovako su se rastali Dejan i Aleksandra posle zadruge, a onda mu je ona poslala OVO!

Dejan Dragojević postao je prvi muški pobednik za svih pet sezona „Zadruge“. On je u velikom superfinalu porazio svoju bivšu suprugu, Dalilu Dragojević.

Foto: ATA Images

Njega je sačekala njegova porodica, kod koje se vraća nakon nekoliko godina, jer je tokom učešća u „Zadruzi“, sa njima izgladio odnose.

Pred sam polazak u Veternik, Dejan je prišao kolima u kojim je bila njegova devojka Aleksandra Nikolić, kako bi se pozdravio sa njom, jer su odlučili da prvu noć nakon izaska provedu odvojeni i sa svojim porodicama.

Dejan je gurnuo glavu kroz prozor od automobila u kom je bila Aleks, kako bi se još jednom poljubio svoju lepšu polovinu.

Lako će se odvijati ova veza, ostaje da pratimo u danima koji su pred nama.

„Čekam ga da izađe, da se vidimo, moramo da odmorimo, vidimo naše porodice, pa ćemo se čuti“, rekla je Aleks sinoć.

Inače, Dejan je otkrio da se prvo čuo sa Aleksandrom nakon izlaska.

„Prvu poruku sam poslao Aleksandri, tj ona meni, s njom sam se prvo čuo. Ona je otišla svojoj kući. Napisao sam joj svoj broj i stavio u džakove, rekao sam joj kad nađe taj papir da pošalje poruku. Stiglo mi je „Mau“ posle sat vremena“, otkro je Dejan za Informer.

Pročitajte i: „DALILA NE VOLI CARA, ONA NE VOLI NI SVOJU PORODICU!“ Dejanov otac za Hype OTVORENO o bivšoj snajki, nije ŠTEDEO REČI!

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar