SUDANCI KRIVI ZA NAPADE AJKULE U EGIPTU: Krv i iznutrice 16.000 ovaca bacili u crveno more!

Novinarka i urednica Informera Marija Kordić nalazi se trenutno u Hurgadi gde su prošle nedelje dve žene stradale od napada ajkula. Marija je ekskluzvino otkrila da Egipćani zvanično tvrde da su Sudanci krivi za dolazak ajkula u plićak mora.

FOTO: printscreen/youtube

Ona je iz prve ruke prenela kakvo je stanje trenutno u Egiptu. Razgovarala je sa srpskim turistima, ali i sa lokalcima.

– Nalazim se u Hurgadi u rizortu koji je oko 20 km udaljen od centra gde se desio napad ajkule na dve žene. Egipćani su definitivno potvrdili da su bile dva napada u razmaku od nekih 600 metara – kaže na početku uključenja iz Egipta Marija Kordić.

Novinarka objašnjava da su ljudi zaposleni u hotelima u većoj panici od turista:

– Egipćani su veoma zabrinuti kako će ovo da se odrazi na njihov turizam, jer su imali 10 i više vrlo teških godina za turizam koji je njima jedna od glavnih privrednih grana. Posle Arapskog proleća i dolaska muslimanske braće na vlast smanjen je broj turista što je bilo i razumljivo jer su bili prilično radikalni islamisti. Tako da su Evropljani, od kojih u velikoj meri oni žive, oklevali da dolaze. Konačno su malo stali na noge i uspeli da povrate turiste, ali i da dobiju nove turiste kao što su Rusi i Ukrajinci. I sada se desio ovaj napat za koji strahuju kako će se odraziti na njihov turizam – prenosi Marija.

Pričitajte i: https://hypetv.rs/dizajnerka-i-pevacica-zaratile-zbog-nikoline-pisek-pale-teske-reci-ono-sto-je-rekla-o-pokojnom-vidoju-zgrozilo-je-sve/

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar