SUBOTICA: Uhapšeno dvoje učesnika jučerašnjeg oružanog sukoba!

Načelnik Severnobačkog okruga Bojan Šoralov izjavio je da je subotička policija uhapsila dve osobe koje su učestvovale u današnjem oružanom sukobu krijumčarskih grupa u šumi u Makovoj sedmici u Subotici.

On je agenciji Beta rekao da će policija u narednom periodu obezbeđivati sva pogranična naselja koja se nalaze u blizini Mađarske granice.

Šoralov je potvrdio da je u sukobu ranjeno troje ljudi koji su prevezeni u Opštu bolnicu u Subotici i nalaze se na intenzivnoj nezi.

Dodao je da će policija pojačano kontrolisati iregularne migrante koji se nalaze van subotičkog Prihvatnog centra, kao i u graničnom pojasu, posebno od naselja Hajdukovo do Kelebije.

„Nastaviće se sa preduzimanjem svih potrebnih mera i radnji u cilju onemogućavanja boravka iregularnih migranata u graničnom pojasu kod Subotice i na prostoru Subotičkih šuma, kao i uklanjanje svih eventualno do sad podignutih neformalnih kampova”, kazao je Šoralov.

On je naveo da će insistirati kod nadležnih organa da se ovakve aktivnosti sprovode svakodnevno.

„Svakodnevno ćemo sprovoditi akcije i izmeštati iregularne migrante i u druge prihvatne centre u Srbiji. Njihov broj je u odnosu na prošlu godinu drastično manji a nervoza je sve veća”, zaključio je.

Ostavite komentar