STIŽE RETROGRADNI URAN KOJI ĆE OSTATI SA NAMA DO 2023.: Sve što je dobro krenuće u lošem pravcu!

Život u avgustu postaje bogatiji avanturama i iskustvima, neki susreti su sudbinski određeni. Ipak, u nekim trenucima se moramo vratiti na prošlosti i učiti iz nje – te lekcije pomažu da sprečite nove neuspehe.

Foto:youtube

Saznajte šta vam planete donose u avgustu 2022. godine i koji su najvažniji datumi do kraja leta.

1. avgust – Severni čvor Urana u spoju sa Marsom u Biku

Konjukcija severnog čvora Urana je glavna karakteristika ove godine, a u spoju sa Marsom pojačava dodatno energiju. Moguće je da ćemo dobiti neke iznenadne informacije i suočiti se sa naglim promenama, ali sve se događa za naše dobro. Bićemo pronađeni!

8. avgust – Portal Lavlja kapija

Portal Lavlja kapija prati izlazak zvezde Sirijus, koju su drevni ljudi smatrali našim duhovnim Suncem. Smatra se da je 8. dan u 8. mesecu najjači dan za manifestaciju, jer je numerološki niz 8-8 povezan sa beskonačnošću, pojačanom svesti i mudrošću.

11. avgust – Pun Mesec u Vodoliji

Kako prenosi „Žena blic“, ovo je poslednji Super Mesec u nizu od tri. Ovaj pun Mesec će nam poslužiti kao poslednje osvetljenje koje će nam pomoći da raščistimo stvari koje smo izbegavali ili potiskivali u našim životima. Saturn je veoma aktivan pod ovim punim Mesecom. Kad god je Saturnova energija jaka, možemo se osećati malo zbunjeno ili zaglavljeni u nekoj oblasti života. Ako se ova energija podigne, važno je da ostanete prizemni, postavljanje granica i preduzimanje malih koraka mogu biti put napred.

22-25 avgust – Sunce u konjukciji sa Regulom

Regul je jedna od četiri kraljevske zvezde i smatra se zaštitnikom severnog neba. Ona vlada krunskom čakrom i kaže se da donosi pozitivnu energiju.

22. avgust – Sunce u Devici

Izlazimo iz sezone Lava i ulazimo u zemaljsku, praktičnu, organizovanu sezonu Devica! Devica govori o nezavisnosti, snazi i činjenju stvari ne za druge, već za sebe. Devica je moćna sama po sebi, nije joj bio potreban partner u životu. Ona je samouverena, uvek je poštovala sebe i tretirala svoje telo i um sa dozom ljubavi. To je energija sa kojom se svi možemo povezati dok Sunce boravi u znaku Device.

24. avgust – Retrogradni Uran

Uran ulazi u retrogradnu fazu do 2023. Uran je planeta promena i buđenja, a kada krene retrogradno, potrebno je da se osvrnemo na promene koje smo napravili u poslednjih 7 meseci i procenimo gde smo stali, šta smo postigli, a šta treba promeniti i gde se više možemo potruditi.

 

 

Ostavite komentar