Srpski teniser Filip Krajinović najavio kraj karijere!

Srpski teniser Filip Krajinović nagovestio je skori kraj profesionalne karijere posle poraza od Frensisa Tijafoa na startu Rolan Garosa.

Krajinović je na početku meča dobio udarac lopticom u vrat, ali ne misli da je to razlog za poraz od Amerikanca, više je pričao o skorom kraju karijere.

„Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi je smetalo u vezi sa disanjem. Međutim, nije to uzrok što sam izgubio. To je jedna jako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti“, rekao je Krajinović na konferenciji za medije u Parizu.

Krajinović nema nijednu ATP titulu, a najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri mu je finale Mastersa iz serije 1000 u Parizu 2017. godine. Igrao je i finale Kvinsa prošle godine, Hamburga 2021, a 2019. je igrao za titulu u Stokholmu i Budimpešti.

„Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči. Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro“, rekao je Krajinović.

Ostavite komentar