„SRETALE SMO SE VIŠE PUTA PO AZURNOJ OBALI“: Bilja Obradović je JEDINA Srpkinja koja je razgovarala sa Ivanom Tramp (VIDEO)

Kao bumerang je svet obišla vest da je u četvrtak veče u svom stanu u Njujorku iznenadno preminula sedamdesettrogodišnja Ivana Tramp, supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.
Ivana je iza sebe ostavila troje dece koje je dobila u braku sa Donaldom.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Obradovic (@biljanacity)

I dok je njen odlazak glavna vest i u domaćim medijima, jedina srpska novinarka mlađe generacije, koja je imala priliku da intervjuise Ivanu Tramp je Biljana Obradovic. Obradoviceva je poznata kao neko ko je za 25 godina karijere intervjuisala preko 700 holivudskih licnosti i istaknutih umetnika iz sveta. O susretu sa Ivanom Tramp kaze:

“Ivana je uvek u showbiz svetu, posebno u tom periodu kada nisu postojale drustvene mreze bila neko ko je intrigirao, ali i postavljao standarde lepote. Bez obzira sto se razvela od Trampa 1991 godine, ona je i dalje sa velikim postovanjem bila gospođa Tramp. Voleleli je ili ne, osporavali ili ne, ona je zena sa prirodnom harizmom i gospodstvenim stavom. -pocinje pricu Biljana.
Srele smo se vise puta na velikim prijemima na Azurnoj obali, stim sto sam sa njom za televiziju razgovarala pre desetak godina tokom izbora za Miss Fashion TV Ivana je bila clan zirija i uvek je znala da prepozna to nesto u devojci.

Pristala je odmah na razgovor, jer cim sam se ja kao novinar nasla tu, onda sam tu sa razlogom-tako svet tamo funkcionise. Bila je ljubazna,ali uvek prirodno samouverena sa stavom koji morate da postujete. Rekla bih da su njeni saveti nesto sto moze da uvek posluzi kao univerzalno pravilo u svetu mode, lepote i poslovanja. Uostalom,ona je najduze bila gdja Tramp – zaključuje Biljana za Hype.

Kako je izgledao njihov razgovor možete pogledati u videu ispod:

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Obradovic (@biljanacity)

Pročitajte i: OTKRIVAMO: Evo koji glumac će igrati Acu Lukasa u filmu i seriji “KAFANA NA BALKANU” (FOTO)

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar