“Srba na Kosovu će biti! To je njihov dom, to je njihova otadžbina”: Vučićeva poruka ODZVANJA!

Predsednik je nakon sastanka sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije kazao da će sa merama izaći za sedam dana.

“Srba na Kosovu će biti. To je njihov dom, to je njihova otadžbina, tako je bilo, tako će i biti.” Ovo je poruka koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio na jučerašnjoj konferenciji za medije u “Palati Srbija”.

Vučić je nakon sastanka sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije kazao da će sa merama izaći za sedam dana.

Dodao je da nam sledi teška nedelja.

– Nisam bio zadovoljan onim što sam predočio, jer su ljudi tražili nešto mnogo više, nešto mnogo snažnije, morao sam da odustanem od toga. Zaključak nije da ga nema, već da moramo da radimo na tome. Sa svim merama izaći ćemo za sedam dana. Mislim da će makar ove ekonomske i socijalne mere biti dobre, da će obradovati Srbe, važne. Što se tiče bezbednosnih mera, one nikada ne mogu da budu jednostavne – istakao je predsednik.

– Imaćemo tešku nedelju pred nama, neki se bave destabilizacijom, mi ćemo se baviti pripremom odgovora, racionalnih i razumnih. Njihova jedina želja je da Srba na KiM ne bude, moja poruka je da se to neće dogoditi. To je njihov dom, tako je bilo, tako će i biti – poručio je srpski predsednik.

Ostavite komentar