ŠOK PREDVIĐANJE VESNE RIVAS: Pre godinu dana Jeleni i Dušku predvidela razvod, a najavljuje NEOČEKIVAN OBRT!

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaje da se priča i piše, a krah emotivnog odnosa najpoznatijeg ljubavnog para predvidela je i Vesna Rivas, koja je sada o ovoj temi ponovo govorila u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Foto: Hype, ATA Images

Astro tumač Vesna Rivas otvorila je karte za poznati par pre skoro godinu dana pred kamerama portala Srbija Danas i po svemu sudeći, pogodila je da će ovaj period za Jelenu i Duška biti turbulentan.

– Jelena od 15. juna ulazi u sudbinski period i to će trajati do jula 2022. godine. To znači, prvenstveno, raščišćavanje na emotivnom planu. Postoje teme koje su gurali pod tepih ona i Duško, koje će isplivati u prvi plan – pričala je tada Vesna.

– Nisam srećna što se to desilo. Negde imam osećaj da će tu biti „kambeka“. Da će se tu malo izluftirati i izduvati, i da će se ohlađene glave smiriti. Lavica će i te kako da održi kontakt. Duško je jako vezan za Jelenu i decu – rekla je Vesna Rivas i dodala:

– Kad se neke veze razvedu na papiru, verujte mi, tek onda počnu da traju. Neke stravi progutamo drugoj strani, neke druga strana proguta nama. Živimo u karmičkom vremenu, karma 70 odsto sada vraća.

Izvor: Kurir TV

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar