SMEDEREVO: Zlostavljao i mučio svoju devojku, osam dana je držao zatočenu!

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv K. R. (26) zato što je u periodu od 30. januara pa do 14. februara ove godine izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, laka telesna povreda, ugoržavanje sigurnosti, kao i krivično delo nasilničko ponašanje, piše portal Hype TV.

Optuženi je u navedenom periodu zlostavljanjem svoje emotivne partnerke stare 20 godina, primenom sile i pretnje, naneo oštećenoj veliki bol i tešku patnju u cilju zastrašivanja, tako što joj je najpre 30. januara u svojoj kući zadao više udaraca otvorenim i zatvorenim šakama u predelu glave i tela, pretio joj da će je ubiti očevim nožem koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću kako bi sakrio povrede koje joj je naneo, gde je oštećena i ostala sve do 7. februara, do kada je nastavio da je fizički zlostavlja i da joj preti, navodi Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

Optuženi joj je zatim u noći između 11. i 12. februara zadao više udaraca u telo drvenom motkom, nastavivši da joj u narednim danima neprestano šalje poruke sa pretnjom da će napasti na život i telo oštećene i njoj bliskih lica, nakon čega joj je najzad, takođe u svojoj kući, 14. februara naneo više udaraca pesnicama i nogama u glavu i telo, govoreći da poseduje zakopan pištolj kao i da će je vezati za drvo i tako je ostaviti, saopštava OJT, navodeći da je optuženi oštećenoj naneo lake telesne povrede u vidu većeg broja nagnječina, oguljotina i podliva.

Takođe, prema navodima OJT Smederevo, u noći između 11. i 12. februara, osumnjičeni je rođaku devojke, ispred Muzičke škole u Smederevu zadao više udaraca navedenom drvenom motkom, nanevši mu lake telesne povrede, a tom prilikom je značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir. Optužnim aktom je predloženo da se optuženi oglasi krivim za krivična dela koja mu se stavljaju na teret i da se osudi na jednistvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i deset meseci.

Ostavite komentar