SLOBA RADANOVIĆ SE OŽENIO PRAVOM DOMAĆICOM! Jelena ne propušta priliku da ugađa svom dragom, pevač puca od PONOSA (FOTO)

Sloba Radanović nedavno se oženio po drugi put, a koliko uživa u novom braku neretko pokazuje i svojim fanovima putem društvenih mreža.

Foto: ATA Images

Naime, pevač je više puta izjavio da je u Jeleni Đuričanin našao sve što mu je potrebno, kao i da mu je ona važan oslonac u organizaciji karijere, a jednom prilikom pokazao je i koliko se Jelena trudi da mu ugađa kad god joj se za to ukaže prilika.

Naime, Sloba je nedavno sa suprugom boravio u Zrenjaninu, a Jelena je poželela da svom dragom pokaže svoje kulinarske sposobnosti, pa mu je pripremila prepunu trpezu, na kojoj su se našle razne đakonije.

– Dome, slatki dome – poručio je tada Radanović, označivši u objavi suprugu, koja je ovom prilikom pokazala da je vrsna domaćica.

Kako je pevač već bio oženjen, jednom prilikom novinari su ga pitali kako se oseća sada i da li je osećaj isti ili drugačiji, budući da je ovo drugi put da staje na ludi kamen i ponovo, posle dužeg vremena nosi burmu na ruci.

– Ne bih ja to upoređivao, sada sam zreliji, izgrađeniji na svakom polju, stariji, nije isto i ne bih upoređivao – rekao je Sloba koji ne krije koliko uživa sa Jelenom.

– Nikad se nisam obazirao na komentare, bili smo u vezi zbog nas, a ne drugih ljudi, bilo nam je lepo i sad nam je lepo. Sada je to dobilo svoju krunu i ozbiljnost, vreme je za to. Hteo sam da to bude u mirnoj atmosferi, za neke drage ljude, iako je mnogo ljudi to saznalo – rekao je i dodao:

– Moji najbliži nisu znali dva dana pred venčanje, ali bilo je savršeno. Taj manastir ima veliku duhovnu vrednost. Imao sam pozitivnu tremu.

Njih dvoje kako kaže Sloba stalno negde idu zajedno.

– Mi stalno idemo negde, gde nas srce zove, ne gledamo da li je lepo vreme ili nije – istakao je pevač.

Ostavite komentar