SKANDAL: SAŠA MIRKOVIĆ PROZVAO SAŠU POPOVIĆA: “Šta si radio sa maloletnicama?!”

Saša Mirković, vlasnik Hype televizije i produkcije, izrazio je veliko nezadovoljstvo zbog nedopuštenih radnji i malverzacija koje su se dogodile u takmičenju “Zvezde Granda”. Nakon obraćanja poznatog pevača Ace Lukasa, Mirković je direktno upitao Sašu Popovića šta je radio sa maloletnicama, piše portal Hype TV.

Foto: ATAImages.

Majka jednog od kandidata, Dušana Vukadinovića, javno je optužila mentorku Snežanu Đurišić za traženje novca kako bi njen sin prošao u treći krug takmičenja. Ovo je naišlo na podršku producenta Saše Mirkovića i pevača Ace Lukasa, koji je nakon otkrivanja malverzacija napustio žiriranje.

Mirković nije štedeo reči u obraćanju Popoviću, izražavajući svoje nezadovoljstvo zbog ponašanja koje se kosi sa moralnim i etičkim načelima. Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti, te se očekuje da će dalji razvoj situacije privući još više interesovanja.

Foto: Printscreen Instagram

Takmičenje “Zvezde Granda” već godinama unazad predstavlja jedan od najpopularnijih muzičkih šou programa u regionu, te je sasvim razumljivo da se javnost interesuje za događaje koji se u njemu dešavaju. Međutim, nedopušteni postupci i malverzacije u takmičenju predstavljaju ozbiljan problem, koji treba rešavati u skladu sa zakonom i etičkim standardima.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar