SKANDAL: Hrvatski Jutarnji list i portal Nova.rs propagiraju UBIJANJE SRBA!

Tajkunski mediji danas su dostigli vrhunac ludila


Akcija „Oluja“ predstavlja najveće etničko čišćenje od Drugog svetskog rata, kada je 300.000 Srba proterano, a više od 5.000 ubijeno, i sada neko savetuje Ukrajince da učine isto?!

printscreen

Da stvar bude još gora, portal piratske televizije iz Luksemburga „N1“, poznate po antisrpskim stavovima, preneo je jutros reči kolumniste portala Peščanik izvesnog Dejana Ilića: „Doček Novaka, a ne Srebrenica – manjak dobrog ukusa, šaljemo loše poruke“.

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću sinoć je organizovan doček u Beogradu posle osvojene titule na Vimbldonu.

Piratskoj televiziji iz Luksemburga N1 nije se svidelo to što je srpskom teniseru koji je osvojio Vimbldon organizovan doček u Beogradu, pa su brže bolje skočili da osude slavlje posvećeno najboljem sportisti svih vremena. Verovatno zbog toga što je Srbin, a to oni nikako ne vole. Oni bi radije da se na Srbe stavi žig genocidnog naroda.

printscreen

N1 očigledno poručuje da ne treba da slavimo Novaka, već da pljunemo na svoj narod i istoriju. Stravična mržnja prema sopstvenom narodu, kakva nije zabeležena verovatno nigde, sve više uzima maha. Dele se ustaški saveti, a prezire najbolji sportista, samo zato što je ponosni Srbin.

Ostavite komentar