SIN ANE BEKUTE SE ŽENI: Nakon prvog braka, Igoru se dogodila ljubav iz snova!

Pevačica Ana Bekuta prolazi kroz težak period otkako je ostala bez svog partnera Milutina Mrkonjića. Nakon tužnih dana, sada su je dočekale lepe vesti.

Foto: Instagram

Naime, njen sin Igor Polić ženi se drugi put. Svojevremeno je posebnu pažnju privukla vest da se pevačica protivila odluci sina da se razvede od prve supruge, i sama svesna koliko je važno održati porodicu na okupu.

Foto: Printscreen

Navodno je učinila sve što je mogla da se njen naslednik i snaja pomire. Navodilo se da se Igorova tadašnja supruga i Ana izuzetno poštuju i da su jedna uz drugu u svakoj situaciji.

Da je Igor ipak okončao brak i to još 2006. godine, znaju njegovi najbliži, kao i da je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša.

Njihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je reč o pravim i istinskim emocijama. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sevnule.

Saznajte: ŽENI SE SIN ŠABANA ŠAULIĆA! 

„Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca.“, rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za „Lepu i srećnu“ i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj deci, Branku i Sonji, svedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

„Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala. Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću“, zaključio je izvor.

Inače, Igor Polić iz prvog braka ima sina Branka od 25 godina i ćerku Sonju koja je tri godine mlađa.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar