SILOVALI JE I TUKLI: Zbog prostitucije Mina Vrbaški prošla je pakao, bila i na psihijatriji!

Mina Vrbaški nedavno je napustila „Zadrugu 5“, a javnost ju je upravo u upoznala pred kamerama rijalitija.

Foto: Printscreen YouTube kanal Zadruga

PROČITAJTE: KAĆA ŽIVKOVIĆ NA OTVARANJU RESTORANA KOD SLOBE RADANOVIĆA: Šta će na ovo reći drugarica Kija?

Ona je postala dao šou programa još kao maloletna, a onda je u Zadruzi prva priznala da se bavila prostitucijom. Mina ne krije da ima tešku životnu priču, a pre nekoliko godina pretrpela je dvodnevno psihičko i fizičko mučenje od svojih klijenata posle čega je završila na psihijatriji.

Izvor blizak Mini jednom prilikom otkrio je kroz koji pakao je starleta prošla i kako zamalo nije izgubila glavu.

„Mina je vrlo mlada počela da se bavi prostitucijom i bile je neiskusna, bitno joj je bilo samo da zaradi, pa je na početku pristajala na sve. Kasnije ju je makro terao da radi grupnjake, a iako to nije želela, nije mogla da mu se suprotstavi. Tada je i prošla kroz pravi pakao kada su je trojica biznismena koji su došli iz inostranstva u Beograd pokupili i odveli u stan“, priča izvor blizak Mini i objašnjava kakvu torturu je proživela tada.

„U početku su, kako mi je Mina sama pričala, bili fini, a onda su počeli brutalno da se iživljavaju nad njom. Sva trojica su je redom silovali, šutirali i pljuvali. Iako im je više puta skrenula pažnju da joj je loše, oni je nisu slušali, a kada je pokušala da se obračuna sa njima, udarali su je palicom po glavi i na kraju su je vezali i zlostavljali na sve moguće načine“, kaže navodno izvor i dodaje da je tada jedva izvukla živu glavu.

Navodno, nakon ove jezive torture starleta je pomišljala na najgore.

„Minu su ti momci zaključali u stan, gde je sa njima provela dva dana. Posle takve torture, silovanja i prebijanja, nije mogla da dođe sebi. Kada su je vratili makrou, bila je totalno van sebe, nakon čega je završila na psihijatriji. Njoj su ti dani maltretiranja zauvek urezani u glavi, čak je u nekim trenucima razmišljala da nakon takvog zlostavljanja presudi sama sebi. Sva sreća pa je imala pored sebe ljude koji je stvarno vole, pa je uspela nekako to da prevaziđe“.

Mini je bilo jako teško i da priča o ovome.

„Nisam želela da se o ovome priča baš zato što mi je to bolna i teška tema. Ali kad sam za sve bila iskrena, pričaću i o ovome, prvi i poslednji put“, rekla je Vrbaški i potvrdila:

„I danas zbog tih noći proživljavam traume. Bukvalno su se na sve načine iživljavali nada mnom. Preklinjala sam ih da prestanu, ali nakon toga su me tukli, čupali, polivali. Ne znam kako sam ostala živa. Ali stvarno. Nakon toga pakla redovno sam išla kod psihijatra da skrenem misli sa te teme, najgore tramue vučem od tada. Danima sam sedela i plakala u svom stanu, nikome se nisam javljala. Skroz sam bila bespomoćna, nije mi bilo do života. Vi ne znate kako je to kada vas trojica muškaraca istovremeno siluje, bije, maltretira. Ali, eto, evo me sada ovde i ponosna sam što sam svesna da sam pogrešila“, rekla je Mina svojevremeno sa suzama u očima.

Izvor: kurir.rs

 

Ostavite komentar