SAZNAJEMO: DRAGAN VIDAKOVIĆ MRKI UHAPŠEN ZBOG KRIVIČNOG DELA UCENE I UGROŽAVANJA SIGURNOSTI!

Poznati opozicioni aktivista, samozvani „lider“ nepostojećeg pokreta Gerila i mediokritet Dragan Vidaković Mrki uhapšen je juče na ulazu u Crnu Goru. Poternicu za njim je raspisala beogradska kancelarija Interpola.

Iz Uprave policije Crne Gore navode da Vidakovića u Srbiji pravosudni organi potražuju zbog izdržavanja šestomesečne kazne zatvora na koju je osuđen zbog krivičnog dela ucena u pokušaju.

„Za njim je raspisana međunarodna poternica NCB Interpol-a Beograd, radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od šest meseci, po presudi Osnovnog suda u Jagodini zbog krivičnog dela pokušaj ucene, kao i naloga Višeg suda u Beogradu od 12. jula 2023. godine, radi vođenja krivičnog postupka protiv ovog lica, zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti“, navodi se u saopštenju UP.

Kako se navodi u saopštenju, Vidakoviću je od strane sudije za istragu Višeg suda u Podgorici određen ekstradicioni pritvor.

„Sledi dalja komunikacija Ministarstva pravde Crne Gore i Ministarstva pravde Republike Srbije“, zaključuje se u saopštenju.


Sia.rs

Ostavite komentar