Savo Manojlović: Davali smo neosnovana obećanja, priča o glasačima iz Srpske je zamajavanje javnosti

Predstavnici „Srbije protiv nasilja“ optuživali su vlast nedeljama nakon izbora da je navodno „dovukla 40.000 glasača iz Republike Srpske i pokrala izbore“.

Savo Manojlović je izjavio kako je opozicija davala građanima neosnovana obećanja, kao i da je imala preširoku listu zahteva.

„Opozicija je neosnovano davala ljudima obećanja. Kada neosnovano obećavate, to je isto kao kada na protestima dajete preširoku listu zahteva pa ne ostvarite ništa, tako ste i ovde imali političare koji su obećavali da će određene liste osvojiti preko 30% a da će samo jedna opoziciona lista imati sama većinu u Beogradu. To je bilo kome ko se barem malo razume u istraživanja, ili ko ih je pratio, bilo očigledno da neće biti situacija“, kaže Manojlović.

Predstavnici „Srbije protiv nasilja“ optuživali su  vlast nedeljama nakon izbora da je navodno „dovukla 40.000 glasača iz Republike Srpske i pokrala izbore“, a Manojlović sada, izgleda, demantuje ovakve tvrdnje sledećom izjavom:

„Čak i priča sa Republikom Srpskom jeste neka vrsta zamajavanja javnosti!“

Podsetimo, politički neistomišljenik Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, Srđan Puhalo iz Banjaluke, izjavio je za N1 da je u celoj Srbiji glasalo ukupno oko 6.500 ljudi iz BiH.

Ostavite komentar