ROLERKOSTER ŽIVOTA MARKO OSMAKČIĆ U EMISIJI „PRETRES“ OTKRIO PRAVU ISTINU O MAJCI: Moja majka je samoživa, razočarao sam se! (VIDEO)

Kao što smo navikli svake subote od 22h u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji gosti su najaktuelnije javne ličnosti javne scene. Ovog puta u ulozi pitanog biće bivši teniser i rijaliti igrač Marko Osmakčić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV – SVE SAD (@hypetv.rs)


Sve spekulacije koje su vezane za njega i njegov život voditelj Stefan Usiljanin je razotkrio i dobio pravu istinu. Osmakčić je popularnost dobio po tome kada je na neočekivan način napustio poznati rijaliti šou program. Smrt oca Franje je sve šokiralo, ali da stvar bude još gora to je bila lažirana smrt.

Majku Dubravku nismo imali prilike da viđamo u javnosti, ali je Marko pričao u rijalitiju baš o njoj.

Usiljanin: „Okarakterisan si kao ženomrzac. Da li je istina da si taj epitet dobio zbog svoje majke?“

Osmakčić: Ja žene najviše volim i ne mogu bez njih. To je druga stvar Stefane, to je sad mnogo privatno. Moji roditelji su se razveli pre godinu dana, imali su nesuglasice. Majka ne živi sa nama. Mene je mnogo bolelo to što je moja majka bila samoživa, gledala je više sebe nego mene i kada bi joj nešto potražio ne bi dobio. Tu sam se mnogo razočarao u nju.“

Po Osmakčićevom priznanju on po izlasku iz rijalitija još nije video svoju majku, ali kako kaže uskoro će se i to desiti.

Ne propustite turbulentnu emisiju „PRETRES“ u subotu u 22h samo na Hype televiziji. Marko Osmakčić odgovara na sve ono što intrigira javnost.

Ostavite komentar