Roditelji joj nisu dozvolili da spava sa svojim mužem u istom krevetu!

Jedna udata žena je ostala zbunjena nakon što je prenoćila u kući svojih roditelja sa mužem. Jer  njeni roditelji su joj zabranili da spava sa svojim venčanim mužem iako imaju decu!

Odnosno ženi su njeni roditelji rekli da će njen muž morati da spavati na sofi umesto da deli krevet s njom!

Neimenovana žena na Redditu otkrila je da njeni roditelji i dalje ne žele da ona deli krevet sa svojom mužem kada odu u posetu, iako su oboje odrasli i u braku – pa čak i imaju decu.

Anonimno podelivši svoju priču, 24-godišnja žena je objasnila da je nedavno bila u poseti roditeljima sa mužem i njihova dva sina.Kada su se spremali da legnu u krevet ona i njen muž   njena mama rekla mužu da će morati da spava na sofi. u dnevnoj sobi piše Mirror.

A kada su je pitali zašto, sve što je njena mama mogla da kaže bilo je da se njen tata “ne oseća prijatno“ kada dele krevet ona i njen muž,  pod njegovim krovom.

Nimenovana 24-godišnaj žena je napisala je u Redit objavi:

“Konačno smo uspavali našu decu i spremali se da spavamo kada je moja mama upala u sobu dok smo se presvlačili i rekla da ne želi da budemo  u istoj sobi u njenoj kući.” kazala je nemenovana žena. Muž i ja smo u poseti mojoj porodici. Moj muž, deca i ja smo se spremali da idemo u svoju sobu da spavamo kada su moji roditelji počeli da se ponašaju veoma neprijatno.”

I dodala: “Kao da nešto nije u redu. Pitala sam ih šta nije u redu, a mama mi je tiho rekla da moj muž treba da spava na kauču u dnevnoj sobi. Bila sam malo šokirana jer… zašto? ” Majka joj je dala odgovor da se njen tata ne oseća prijatno.?!

I ako je spavanje na sofi bila iskrena greška, ženu je njena porodica označila kao osobu ko “nepoštuje” svoje rdoitelje – ali i žena ne razume ( na kraju krajeva) zašto su njeni roditelji ispali tako “čudni“ u vezi sa gore navedenom situacijom u vezi spavanja s njenim mužem

Komentatori posta na Redditu bili su zbunjeni postupcima roditelja, jer su mnogi od njih rekli da je čudno držati bračni par odvojeno, posebno kada već imaju zajedničku decu.

Izvor: zanimljivostidana.com/HYPETV.RS

Ostavite komentar