„REKLA SAM ĆERKI DA MI LUPI ŠAMAR ČIM JOJ ZALIČIM NA MOJU MAJKU“: Jelena Bačić Alimpić otvoreno o roditeljstvu i teškim životnim trenucima

Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić bila je gost Snežane Dakić u emisiji „Male stvari“ na Hype televiziji, a tom prilikom govorila je o roditeljstvu, vaspitavanju dece, ali i teškim trenucima sa kojima se suočila tokom svoje karijere.

Foto: Hype

Kako je otkrila, nikada nije želela da bude „mama-žrtva“, već je, kako kaže, sve što je davala svojoj deci – davala iz ljubavi.

– Često sam ćerki govorila: „Čim ti zaličim na moju majku, lupi mi šamar“ – rekla je Jelena Bačić Alimpić, govoreći o svom odnosu sa decom za emisiju Male Stvari Snezane Dakić na Hype tv-u.

– Zaista sam se trudila da decu pravilno usmeravam, oni su čestiti i izuzetno vaspitani i ozbiljni mladi ljudi i oni su moj ponos, ja nisam mama žrtva. Mogu reći da sam dobra mama i ne govorim ovo u kontekstu žrtve, jer je moja majka to stalno radila. Čitavog života je bila žrtva. Ja nisam. Ja sam želela svoju decu, ja ih obožavam i sve što sam im dala i što im dajem, to je bilo iz ogromne ljubavi, a ne iz žrtve.

Foto: Hype

Jelena je u intervjuu za emisiju Male stvari na Hype TV iskreno govorila i o teškoj odluci da napusti siguran posao na televiziji u momentu najveće popularnosti.

– Do tada sam sve potiskivala: imala sam malu decu i svakoga dana putovala iz Novog Sada za Beograd na posao. Pucala sam po šavovima. Lagano, gotovo neosetno, počele su mučnine kada treba da idem na posao, bukvalno se fizicki manifestovalo. Dobila sam erozije na omotaču želuca, pukao mi je omotač, bilo je baš gadno i fizički i psihički – otvorila je dušu Jelena za „Male stvari“, i nastavila:

– Imala sam kredit za stan na moje ime, dvoje dece koje školujem, došla sam kući jednog dana i rekla suprugu i deci: ja ne mogu više! Ili ću dati otkaz, ili ću umreti! Osećam se kao raspolućena, kao da ne mogu. Suprug je rekao: „nikakav problem! Ako treba prodaćemo stan, isplatiti kredit i uzeti manji!“. Sin je rekao: „bravo, mama! Konačno“, a ćerka: „meni je važno da ti budes srećna“. U takvim momentima izuzetno je važna podrška porodice! – iskreno je priznala Jelena, a šta je još otkrila autorki i voditeljki emisije „Male stvari“ Snežani Dakić, pogledajte u videu:

Ostavite komentar