RASKINULA SA DEČKOM, HOĆE DA SE PROVODI! Iva Grgurić: Moji kriterijumi su visoki, kada ne dobijem to što tražim, ostavim ga

Bivša rijaliti pobednica Iva Grgurić i njen izabranik stavili su tačku na romansu.

Foto: Instagram

Grgurićeva je istakla da je slobodna i da želi da bude „singl“ tokom leta.

PROČITAJTE I: IVA GRGURIĆ ISKRENO O DIJETI KOJU PRATI: ,, SMRŠALA SAM 12 KILOGRAMA, KOŽA MI JE SJAJNIJA, A CIKLUS REDOVNIJI”

– Slobodna sam, raskinula sam sa dečkom! Ovo leto želim da budem sama, da putujem i da se provodim. Shvatila sam da nisam spremna za vezu… Ovog leta hoću da se provodim i da mislim samo na sebe! Ma hoću da izlazim, putujem i ludujem! Kada sam u vezi, maksimalno se dajem dečku, sve vreme sam mu posvećena, a sebe zapostavljam… – istakla je Iva.

– Više neću da budem takva! Želim da se posvetim sebi i karijeri, imam dosta planova… Uživam sama i srećna sam! Stalno me muvaju muškarci, i kad sam slobodna, i kad imam dečka! Moji kriterijumi su visoki. Kada ne dobijem to što tražim, ostavim momka. Privlače me samo oni koji ne vole da se eksponiraju.

– Moj budući dečko mora da bude inteligentan i harizmatičan i da ima tu ludačku energiju kao i ja. Kada mi muškarci šalju slike polnog organa, ja ih blokiram, to mi je odvratno! Ti momci se na taj način ponižavaju… Nijedan dečko s kojim sam bila u vezi mi nije slao takve slike, jer zna da me to ne privlači. Niti sam ja ikad slala svoje gole fotke muškarcima – dodala je Grgurićeva.

– Žene me ne muvaju jer im ne dajem prostora… Ma svi znaju da volim samo muškarce. Kad bi me žena muvala, patosirala bih je!
Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar