RASKINULA S FUDBALEROM, PA UTEHU PRONAŠLA U ZAGRLJAJU VATERPOLISTE: Kaja Ostojić smuvala zgodnog ITALIJANA!

Katarina Kaja Ostojić (38) smuvala je vaterpolistu iz Italije Gonzala Ečenikea (32), kog je upoznala u srpskoj prestonici pre mesec dana, kad je on sa svojim klubom Pro Reko osvojio Ligu šampiona.

Foto: Instagram

Kaja Ostojić je tada još bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali navodno nije odolela da priđe poznatom vaterpolisti.

– On je sa ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobedu. Tu se, sasvim slučajno, zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada ga je videla, nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka – navodi izvor blizak pevačici.

– Prišla mu je i počeli su da ćaskaju. Na kraju večeri razmenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku. Odlepila je! Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku! Tada je počela intenzivno da se dopisuje sa Gonzalom – dodaje pomenut izvor.

– Rekla je momku da ne želi da ide u Hrvatsku i da bi najbolje bilo da se rastanu. Mateo čak i ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Ečenike ju je pozvao da dođe u Reko, gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Pakuje kofere, baš je zaljubljena – zaključuje ovaj izvor.

Kaja je, podsetimo, sinoć, u emisiji Ognjena Amidžića, govorila o raskidu sa Mateom.

– Istina je, da. Želim da ostanem dostojanstvena. Jednom kad odem, ja se više ne vraćam – kazala je Kaja.

Izvor: Informer

 

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar