PUN MESEC U JARCU 13. JULA POZIVA NA BUĐENJE: Iskoristite njegovu MOĆ i postignite sve čemu ste težili!

Pun Mesec u Jarcu događa se 13. jula u 20:38h i donosi poziv za buđenje koji nas navodi da shvatimo da jednostavno ne možemo nastaviti na isti način dalje.

Foto: Pixabay

Možda ćemo morati prihvatiti da neke stvari nikada neće biti onakve kakve želimo. Zauzimanje zrelog, praktičnog pristupa može nam pomoći da se lakše snalazimo u bilo kojoj odluci. Otpuštanje, opraštanje mogu biti teške stvari, ali ovaj pun Mesec je naša prilika da napišemo naše sledeće poglavlje.

Ako nismo sretni, ako nismo ispunjeni, ako ne provodimo svoje vreme kako želimo, ovaj pun Mesec nas poziva da priznamo neke od naših sabotirajućih radnji koje su nas možda dovele ovamo.

Suočavanje s onim što ne funkcioniše i preuzimanje odgovornosti za to kako su se neke stvari odvijale uvek može biti izazovno, ali postoji moć koja se može pronaći u obavljanju ovog posla, postoji moć u rešavanju onoga što možemo učiniti kako bismo preokrenuli stvari oko sebe kako bismo naš život približili onom gde želimo biti.

Naravno, imamo samo toliko toga u našoj kontroli i ako pametno koristite moći ovog punog Meseca, on vas može voditi i pomoći vam da prevladate prepreke, suočite se s izazovima i stignete na vrh na koji se želite popeti.

Sada bi trebalo naučiti kako da izgradimo otpornost i razlučiti ono što je zaista vredno vremena i energije. Trebamo nauči poštovati sve što jesmo, ceniti različite perspektive i svoje vreme i energiju usmeriti na ono što zaista želimo od života.

Postoji još nekoliko izazova koje treba prevladati.

Pluton, Gospodar podzemlja, donosi teške vibracije. Možda ćemo morati da se suočimo licem u lice s nekim neugodnim stvarima.

Ovaj pun Mesec takođe može doneti spoznaju da nekim stvarima treba doći kraj, stvarima vezanim za ciljeve, ambicije ili buduće planove. Možda ćemo morati dostići zrelost, prepustiti se i shvatiti da određene ideje, radnje ili nastojanja trenutno jednostavno nisu mogući.

Ovaj pun Mesec donosi proveru stvarnosti ili poziv za buđenje koji nas navodi da shvatimo da jednostavno ne možemo nastaviti na isti način dalje. Možda ćemo morati prihvatiti poraz ili prihvatiti da neke stvari nikada neće biti onakve kakve želimo.

Zauzimanje zrelog, praktičnog pristupa može nam pomoći da se lakše snalazimo u bilo kojoj odluci.

Otpuštanje, zatvaranje vrata, opraštanje mogu biti teške stvari, ali ovaj pun Mesec je naša prilika da ponovno napišemo naše sledeće poglavlje, da preoblikujemo svoje snove i ciljeve koji nisu uspeli i da znamo da su sva iskustva deo života i da nas čine jačima.

U ovom životu zaista nema pogrešnih puteva, samo lekcije koje nas čine mudrijima, boljim i sposobnijim ljudskim bićima.

Merkur, planeta komunikacije, donosi energiju koja može uzrokovati teške razgovore. Možda bi trebalo da pronađemo samopouzdanje potrebno da podelimo ono što stvarno osećamo.

Svesnu komunikaciju može biti teško postići, ali praktične, utemeljene i zrele energije punog Meseca u Jarcu pomoći će nam da biramo reči s namerom.

Ovu energiju takođe možemo upotrebiti da se prisetimo kreativne snage koju naše reči imaju. Reči koje govorimo sami sebi posebno imaju veliku težinu, stoga svakako pripazite kako komunicirate sami sa sobom.

Pokušajte učiniti svoj unutrašnji govor iskrenim, ali na način da se osećate dobro.

Super pun Mesec u Jarcu je definitivno težak, ali u njegovim dubinama krije se toliko bisera ako smo voljni da zaronimo do dna kako bismo ih dosegli.

Sledite svoju intuiciju, otpustite sve ono što vas koči i stoji na putu vašeg napretka i sreće, zasigurno nećete zažaliti.

Izvor: ATMA

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar