PRVI SUSRET DALILE I DEJANA NAKON ZADRUGE: Svi detalji pravog razvoda

Dalila i Dejan Dragojević dok su još bili u rijalitiju podneli su papire za razvod braka nakon što je Dalila prevarila muža pred kamerama sa učesnikom “Zadruge” Filipom Carom.

Foto: printscreen video YouTube

Posle mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu kako bi okončao brak i formalno do kraja.

– Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo je i strah da će Dejan promeniti ploču pa će ipak zatražiti deo imovine iako je rekao da ništa neće da deli sa njom – priča izvor.

FOTO: Hype TV

– Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Dejanu jedino smeta što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila kao po običaju praviti rijaliti i u sudnici, jer je navikao na njene skandale i scene. – završava izvor blizak njima.

Pročitajte i: KAJA POSTAVILA JASNE CILJEVE: “Hoću intelektualca!”

Podsetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, a retko ko je tada poverovao da su zaista potpisali, te su svi mislili da je ovo rijaliti igra koju igraju da bi izašli kao pobednici, a onda se oglasio David, Dejanov brat koji je otkrio šta je istina.

– Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda!- napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar