PROVERENO PROMENILA PLOČU: Milica Pavlović odustaje od TUŽBE za Anu – ovakav OBRT niko nije očekivao!

Milica Pavlović promenila ploču – sad joj ne odgovara da tuži koleginicu Anu Nikolić!

Foto: Instagram

Pevačica Milica Pavlović razmišlja da li da tuži Anu Nikolić, a iako je, kako kaže, zgrožena njenim postupcima, dodaje da ne zna da li joj to u životu treba.

Estradni skandal u vezi sa pesmom „Provereno“, koji je izbio između Nikolićece i Pavlovićece ne prestaje. Pre nekoliko dana izašla je vest da je Ana Nikolić počela da zarađuje na Miličinoj pesmi, što je koleginicu zgranulo.

– Neću da vas lažem. Juče sam bila zgrožena, kada sam videla da neko zarađuje na konto moje pesme. Meni je bilo ono: „Bože, gde živimo“. Sigurno da je afera doprinela promociji pesme. Ali, nije joj dalo novu formu. Mene boli kad piše da nikad ne bi čuli za album da nije bilo toga – rekla je Milica pa se osvrnula na tužbu:

– Tužba je spremna. Samo sad razmišljam da li mi treba to u životu. Suđenje sa Anom i da trošim energiju. Trenutno razmišljam da li da predam tu tužbu. Tu se trenutno lomim. Znam da su advokati u procesu, Ana im se ne javlja na telefon. Nemam ja šta da rešim. Ja sam iz dana u dan zgrožena njenim ponašanjem – rekla je Milica Pavlović za Kurir.

Na pitanje kako bi volela da se sve ovo reši Milica Pavlović je rekla:

– Da ja oprostim i da ne predam tužbu.

 

Izvor: Kurir

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar