PREMINULA BEBA UČESNICE ,,VELIKOG BRATA“: Nije bilo komplikacija na porođaju!

Britanska rijaliti zvezda i influenserka Loren Rouz Gudžer (35) na Instagramu je objavila tužnu vest.

Foto: Pixabay

 

Naime, samo dva dana nakon porođaja, preminula je njena ćerka Lorena.

Influenserka je zamolila za privatnost i rekla kako je sigurna da je dete bilo zdravo, i da ne želi da ulazi u detalje oko uzroka smrti jer ne zna šta je bilo pogrešno s njom ili njenom bebom.

– Lorena, počivaj u miru. Bila je najlepša zdrava beba koju sam ikad videla, baš kao i njena sestra Larose. Rečima ne mogu da opišem kako se osećam kao majka koja je nosila dete mesecima savršeno i rodila ga, a anđeo mi je sada oduzet. Nije bilo komplikacija na porođaju ni u trudnoći, bila je dobro i zdrava, ali neću sada da ulazim u detalje jer znam da ništa nije bilo pogrešno s njom ni sa mnom. Slomljena sam. Vratila sam se kući iz bolnice, ja i Čarli smo proveli toliko vremena sa našom devojčicom Lorenom i još se nisam oprostila s njom. Molim vas, mogu li da zamolim fotografe da poštuju našu privatnost. Nikada neću da prebolim ovo, ali naučiću kako da živim svaki dan sa Lorenom u srcu, ona će uvek da bude sa mnom i ja ću opet da budem sa njom jednog dana. Moja Lorena, volim te puno – napisala je potrešena Loren na Instagramu.

Inače, nju na društvenim mrežama prati oko 900.000 ljudi, a popularnost je stekla u emisijama kao što su „The Only Way Is Essex“, „Dancing on Ice“ i „Celebrity Big Brother“.

Prvo dete sa dečkom Čarlsom Drurijem dobila je u julu 2021. godine. Bebi su dali ime Larose, navodi „Večernji List“.

Ostavite komentar