POZNATA TIKTOKERKA NOVA DEVOJKA BAKE PRASETA?! Bogdan nakon medijske ilegale pozirao za Hype, a društvo mu je pravila ONA! (FOTO/VIDEO)

Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, napravio je dužu pauzu u karijeri, koja je usledila nakon tragičnog događaja kada je njegova prijateljica i koleginica Kristina Kika Đukić u januaru ove godine izvršila samoubistvo.

Baka je se tada na nekoliko meseci povukao iz medijskog života, a tek pre nekoliko dana najavio je svoj povratak na jutjub scenu novom pesmom pod nazivom Tokijo.

Ipak, veštom oku našeg paparaca nije promakao momenat kada je Baka izašao iz „medijske ilegale“, pa smo snimili Bogdana dok je uživao u jednom prestoničkom restoranu, a potom je pristao i da „ispozira“ za naš portal.

Baka je vidno raspoložen ćaskao sa našom ekipom, a onda je napravio i nekoliko selfi fotografija sa našom poznatom tiktokerkom Miltsaforyou, koja je u razgovoru sa našim novinarima kroz osmeh priznala da je ona Bakina „buduća devojka“.

Naime, naša saznanja da su ona i Bogdan bili u vezi nije želela da potvrdi, ali nije skrivala osmeh dok je govorila o njemu.

Foto: Hype

– Nisam mu bivša devojka. Ali buduća jesam! – sa osmehom je priznala Milica.

A da li će se njene reči uskoro obistiniti, ostaje da vidimo.

Izvor: Hypetv.rs

Ostavite komentar