POVRATAK GRUPE ELITNI ODREDI? Fanovi se pitaju da li je Relja najavio duet sa Vladom Matovićem

Jedan od najpopularnijih balkanskih repera, Relja Popović, proslavio se u muzičkoj grupi „Elitni odredi“ koju je osnovao 2005. godine sa svojim prijateljem Vladom Matovićem. Iako se grupa raspala još 2015., njihovi brojni hitnovi se i dalje slušaju, fanovi se nadaju ponovnom spajanju Relje i Vlade, a sada su dobili i dobar razlog da veruju u to.

relja popović

Popović je na svom Instagram profilu objavio snimak kojim najavljuje novu numeru, što radi pre svakog objavljivanja nove pesme. Međutim, na ovom snimku se može videti poznati kadar iz pesme „Beograd zna“, koja je jedna od najpoznatijih pesama „Elitnih odreda“.

Na samom početnu snimka je kadar iz 2011. godine, gde Relja koji stoji ispred ogledala, a potom u nastavku snimka vidimo repera danas, na istom mestu i ispred istog ogledala, što je fanovima odmah probudilo sumnju da se „Elitni odredi“ vraćaju na velika vrata.

Mnogi su ovaj video protumačili kao najavu za duet sa Vladom Matovićem, ali reper još uvek nije otkrio o čemu je zapravo reč.

S obzirom da je istakao da će nova pesma ugledati svetlost dana u ponedeljak, baš kao što je i reper Devito rekao za svoju numeru, moguće je da je ipak u pitanju saradnja njih dvojice.

Pročitajte i: OD NEČEGA MORA DA SE ŽIVI: Aleksandra Subotić posle afere Maje i Pece kreće da radi 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar